
شرایط رانندگان باربری | وظایف رانندگان باربری | ویژگی های رانندگان اتوبار
- 16/12/1398 17/12/1398
- جمعه 16 اسفند 1398
- 2162 نفر
وظایف رانندگان در انتقال بار و جابجایی اثاثیه از دیگر نکات مهمی است که شرکتهای باربری و مشتریان این شرکتها باید به آن توجه داشته باشند. همچنین رانندگان بخش مهمی از وظیفه حمل بار را برعهده دارند و انتخاب یک راننده آگاه , وظیفهشناس و متعهد کمک بزرگی برای موفقیت در امر اسبابکشی به شمار میرود.
شرایط رانندگان باربری
همیشه برای خوب پیش رفتن کارها ، هماهنگی و اتحاد میان اعضا بسیار مهم و ضروری می باشد.شرکت های باربری نیز از این قاعده مستثنی نیستند.یعنی برای بهتر انجام شدن کارها ، تمامی کارکنان باید کارها و وظایفشان را به خوبی انجام دهند تا نتایج خوب که همان رضایت مشتریان گرامی و عزیز می باشد ، حاصل شود.با یه مثال این موضوع را برایتان شرح می دهم.
اگر شرکت باربری مسئول بسته بندی اثاثیه ی منزل و حمل و نقل و جابجایی وسایل یک خانه باشد و کارگران بسته بندی به درستی کار بسته بندی وسایل را انجام دهند و کارگران مسئول جابجایی ،هکارشان را به خوبی انجام دهند و تمامی وسایل را با دقت و مرتب و به سرعت در ماشین باربری بگذارند ولی راننده ی باربری به خوبی نقشه ی راه و جاده را بلد نباشد ، نمی تواند اثاثیه را به موقع به مقصد برساند و اینکار در وهله ی اول باعث بد قولی و از بین رفتن اتوبار می شود و هم باعث بالا رفتن هزینه ی مشتری می شود و چه بسا در این میان به اثاثیه هم ممکن است آسیب وارد شود.این بدان معنی است که بقیه ی پرسنل کارشان را به خوبی انجام داده اند و ناوارد بودن یکی از اعضا باعث خدشه دار شدن اعتبار و شهرت شرکت باربری خواهد شد.
ویژگی های راننده ی خوب اتوبار
اولین ویژگی راننده ی خوب در باربری داشتن سلامت کامل جسم و روح است.بدین معنی که اگر خدایی نکرده یکی از پرسنل دارای بیماری جسمی و روحی باشد از عهده ی وظایفش بخوبی بر نمی آید.این قضیه به خصوص در مورد کارهای یدی مانند کارگر باربری ،راننده ی باربری و...بیشتر صدق می نماید.
دومین ویژگی راننده ی خوب در باربری داشتن صبر و حوصله در برابر تمامی شرایط و زمان هاست.
سومین مورد از ویژگی های راننده ی خوب در باربری که بسیار بسیار مهم است ،آشنا بودن راننده به تمامی راهها و جاده ها و نقشه ی راهها می باشد.یعنی اگر راننده ای آدرس و مسیر را بلد نباشد باعث سردرگمی خواهد شد.و بار دیر به مقصد می رسد.
چهارمین مورد از ویژگی های راننده ی خوب در باربری ،داشتن اخلاق خوب و برخورد خوب با مشتری است.اگر هر کدام از اعضای شرکت باربری خوش اخلاق نباشند ،و باعث آزردگی خاطر مشتریان شوند ،از اعتبار شرکت اتوبار کاسته خواهد شد.
پنجمین مورد از ویژگیهای راننده ی خوب در باربری داشتن دانش و تخصص در حدی است که اگر خدایی نکرده ماشین دچار نقص فنی شد تا حدودی قادر به مرتفع کردن آن باشد.
ششمین مورد از ویژگی های راننده ی خوب باربری هوشیاری راننده است.کامیون داران بزرگ باید ازعوامل بسیاری از جمله وضعیت وسیله نقلیه خود، جاده ها و ترافیک آگاه باشند. چالش رانندگی نه فقط سطح دید بلکه تقریبا تمام حواس راننده است.رانندگان هوشیار با تمامی عوامل بیرونی از قبیل یک صدای عجیب وغریب، لرزش ناگهانی و یا حتی بو آشنا بوده و آنها را یک سیگنال هشدار زود هنگام که باعث ایجاد مشکل است می دانند. آنها باید بتوانند وضعیت خود را تشخیص داده و ارزیابی کنند حتی زمانی که خستگی به آنها می گوید که استراحت می تواند برایشان مفیدتر باشد.
هفتمین مورد از ویژگی های راننده ی خوب اتوبار داشتن سابقه در رانندگی بخصوص برای مسافت های طولانی ( باربری شهرستان ) است.یک راننده کامیون خوب قطعا باید سابقه رانندگی خوبی نیز داشته باشد.. این به کارفرمایان و مشتریان اطمینان آن را میدهد که محموله شان امن است.رانندگان بزرگ نشان می دهند که بیمه و هزینه های تعمیرات وسیله نقلیه را پایین نگه می دارند. یک سابقه عالی رانندگی نشان می دهد که صاحب آن نه تنها به دیگران در شریک بودن جاده احترام می گذارد، بلکه خود و حرفه خود را نیز محترم می شمارد.اع
هشتمین مورد قابل اعتماد بودن راننده است.یک راننده کامیون مورد اعتماد راننده ایست که زمان بندی مناسبی برای جابه جایی کالا داردعلاوه برآن طبق همان زمان بندی که به کارفرما ارائه داده است وظایف محوله خودرا انجام می دهد و در صورت بروز مشکل از جانب خود مسئولیت آن را می پذیرد.
تمامی اعضا و پرسنل شرکت اتوبار همسایه علی الخصوص رانندگان شرکت اتوبار با داشتن ویژگی های بالا جزو بهترین شرکت های باربری خوب در سطح شهر تهران و در تمامی کشور هستند.( باربری تهران )
وظایف رانندگان در انتقال بار و حمل آن
رانندگان مجرب شرکت معتبر باربری در قبال باری که تحویل می دهد مسئولیت دارد. وظایف راننده ماشین حمل بار عبارت است از:
یکی از وظایف رانندگان باربری اطلاع از نوع بار، نحوه بارگیری و مهاربندی بار است.
برای حمل بار در مسیرهای طولانی باید یک کمک راننده داشته باشد.
راننده می بایست بار را کنترل کند و بار را سالم به مقصد برساند.
در طول مسیر بعد از هر ترمز ناگهانی یا توقف می بایست تمام اتصالات و مهار بار را بررسی کند.
راننده می بایست پس از طی ۸۰ کیلومتر از مسیر، بار و ایمنی بار را کنترل کند.
اگر ایمنی بار دچار نقص شده باشد راننده باید سیستم مهار بار را دوباره تنظیم کند.
اگر هنگام تخلیه بارو باز کردن اتصالات ایمنی بار، بار منحرف یا صدمه دیده باشد، قیدها و تجهیزات مهار جابه جا شده باشد راننده می بایست به شرکت حمل بار اطلاع دهد.
راننده ماشین حمل بار، می بایست در کار خود حرفه ای و قابل اطمینان باشد. با قوانین راهنمایی رانندگی شهری و برون شهری آشنا باشد.
راننده باید با حوصله و صبور باشد، ماشین را بتواند در جاده های لغزنده و حساس هدایت کند. برای هر شرایط آب و هوایی خودروی خود را ایمن کرده باشد.
راننده وظیف دارد در بستن باربند و اتصالات ماهر باشد تا باری که حاوی لوازم حساس و شکستنی است را سالم به مقصد برساند. از لحاظ بدنی آمادگی داشته باشد تا به سایر کارکنان کمک کند.
راننده شرکت باربری وظیف دارد راه های بین مبدأ و مقصد را به خوبی بشناسد، تا امن ترین و نزدیکترین راه را برای رساندن به موقع و سلامت بار را انتخاب کند.